OVER VOETBALINZAANSTAD.NL

Voetbal in Zaanstad is sinds een half jaar het journalistieke medium voor de liefhebber van amateur voetbal in de Zaanstreek. Met nieuwsberichten (achtergronden, vooruitblikken, terugblikken), interviews, wedstrijd samenvattingen en de laatste uitslagen en standen van alle klassen. Hierbij besteden we nadrukkelijk aandacht aan mannen, vrouwen, jeugd en betaald voetbal. Hierbij moet er een relatie zijn met de Zaanstreek.
Voetbal in Zaanstad streeft er naar om bij elke club een `clubwatcher` te hebben die de nieuwsberichten voor ons in de gaten houdt en om zo iedere voetbalvereniging onder de aandacht te brengen. Dagelijks wordt al het voetbalnieuws uit de Zaanstreek gevolgd voor u. Voetbal in Zaanstad wil uitgroeien tot hét platform van het amateurvoetbal in de Zaanstreek.

ADVERTEREN OP VOETBALINZAANSTAD.NL

Voetbal in Zaanstad is een ideaal merk om de Zaanse man te bereiken. Dit kan middels een banner, advertentie of advertorial!

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar: info@voetbalinzaanstad.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. Indien je meer informatie wenst dan kun je contact opnemen via 06-53334163

Bezoekersprofiel:
Noord Holland
Man (81%), Vrouw (19%)
Leeftijd: 18 – 54, gemiddelde leeftijd: 34 jaar
Mobiel (74%) Desktop (19%) Tablet (7%)
Grote affiniteit met sport, entertainment, technologie, food

06-53334163 voor meer informatie

Top Banner

Wil je goed gezien worden? Kies dan voor de Topbanner deze positie is zichtbaar op elke pagina.

Sidebar banner

Bij ieder nieuwsbericht zit een sidebar en daar kan jij met je bedrijf adverteren. Deze advertentie kan zowel vierkant als rechthoek

Big Banner

De bigbanner staat op de hoofdpagina en is een blikvanger die iedere bezoeker minimaal 1 keer ziet.

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl