ZCFC krijgt een Coronaterras met terrastafel en

Zaandam- De Coronamaatregelen zijn niet mals: twee aanwezige teams en de kantine zit vol op 1,5 meter. Dat is niet wat je als vereniging wilt, dus is het Zaans oranje met het bestuur druk aan de slag gegaan en hebben ze zitten brainstormen. Doel: uitbreiden van de kantinecapaciteit, zodat leden na afloop toch met elkaar kunnen bijpraten, even gezellig onder elkaar kunnen zijn en verhalen te delen.

De grote vraag alleen: hoe dan? De oplossing: twee buitenterrassen waarvan een volledig overdekt. Met veel dank aan de ZCFC club van 100 die het financieel mogelijk heeft gemaakt en de inzet van de heren Frank v/d Dongen, Martin Tucci, Ron Waij, Rob Wooldrik, Harry Koster, Dirk Slootweg, Martijn Jonker, en Jan de Jager die het allemaal in elkaar hebben gezet. Materialen kwamen van het oerzaanse bedrijf PontMeijer. Een ultieme verenigingsproductie en wat is het fraai geworden.

Het compleet overkapte terras is gemaakt van duurzaam hout en zal waarschijnlijk deze week al af gemaakt worden. T.z.t. een paar terrasheaters en ze kunnen in ‘ het Kalf’ in Zaandam het hele jaar buiten een biertje of colaatje drinken.

Vlak voor de constructie van de terrasoverkapping een bijzonder mooi gebaar van Bas Keijzer van Stacon Bouw: geen terras zonder een goede tafel. En die staat er dankzij hen nu op sportpark Kalverhoek in Zaandam.

BIJLAGE

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: