Zaandammer Imdat Ilguy lijft Fortuna W sterkhouder in bij AGB

Zaanstad- Zaandammer Imdat Ilguy is bezig om een imposante selectie op de been te brengen voor het aankomende seizoen 2020-2021. Ook Emre Bilgin verruilt deze zomer Fortuna Wormerveer voor AGB. Emre Bilgin is een bekende van Imdat Ilguy, de huidige trainer van AGB uit Amsterdam. Ilguy was eerder zelf aktief bij zvv Zaanlandia, Hellas Sport en G.V.O. Als trainer stond hij voor de groep bij Turkiyemspor, OFC en AGB.

Emre Bilgin is een Turks-Nederlands profvoetballer. Emre Bilgin begon met voetballen bij KFC en ging daarna naar Hellas-Sport. Na een jaar bij Hellas-Sport gevoetbald te hebben, werd hij gescout en kwam hij in 2005 in de jeugdopleiding van AZ terecht. Daar speelde hij 6 seizoenen. Het afgelopen seizoen streek de Zaankanter bij Fortuna Wormerveer neer.

Bij Fortuna Wormerveer verliep het afgelopen seizoen voor Emre Bilgin moeizaam maar de Wormerveerders handhaafden zich wel. Bilgin speelde eerder betaald voetbal voor Telstar en FC Den Bosch en speelde een aantal jaren profvoetbal in Turkije. Die ervaringen nam hij mee naar Hercules Zaandam en Fortuna Wormerveer maar nu is het tijd voor een volgende stap. Die stap moet worden gezet met AGB. Het lijkt erop alsof de Amsterdammers het aankomende seizoen met alle overige acht versterkingen echt voor het kampioenschap kunnen gaan.

Foto: Atilla Bilgin

BIJLAGE

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: