Tropische training selectie vierdeklasser vv Knollendam

Oostknollendam- Als het kwik stijgt en het zomers aandoet is het te allen tijde heerlijk om in het fraaie dorp Oostknollendam te vertoeven. Vele wandelaars en fietsliefhebbers weten het plaatsje dan vaak te vinden. Degene die er op hemelvaartsdag bijtijds bij waren en het sportcomplex passeerden moeten de voetballers van de selectie van vv Knollendam hebben opgemerkt. 12 fanatieke voetballers die in de nieuw te vormen formatie van kersvers hoofdtrainer Andy Huitema hopen te kunnen spelen. De selectie moet nog vorm krijgen en er kunnen nog wat spelers overschrijven want de spoeling is wellicht nog ietwat te dun. Dit seizoen zijn er al twee spelers van vv Jisp overgeschreven; Jaimy Bloem en keeper Marcel Hofman hopen op speelminuten in het aankomende seizoen.

De nieuwe hoofdtrainer Andy Huitema belegde een ontspannen donderdag ochtend training. Zijn tweede training in dienst van voetbalvereniging vv Knollendam. 12 fanatieke voetballers die in de nieuw te vormen formatie van kersvers hoofdtrainer Andy Huitema hopen te kunnen spelen. De aankomende paar weken
zal de selectie op donderdag avond trainen. Diezelfde selectie moet nog vorm krijgen en er kunnen nog wat spelers overschrijven want de spoeling is wellicht nog ietwat te dun om een echte rol van betekenis te kunnen spelen in de 4e klasse. Dit seizoen zijn er wel al twee spelers van vv Jisp overgeschreven naar de buurclub; Jaimy Bloem en keeper Marcel Hofman hopen op speelminuten in het aankomende seizoen 2020-2021.

De Oostknollendammers kwamen dit seizoen goed weg en hebben raakvlakken met RKC. Ook deze ploeg was in feite al gedegradeerd maar kwamen wonderbaarlijk goed weg door het nietig verklaren van de competitie 2019-2021 door de KNVB. Geen van de koplopers of rode lantaarndragers promoveerden of degradeerden. En dat kwam ook vv Knollendam bijzonder goed uit. Zo kon het gebeuren dat de geel-groenen ook volgend seizoen in de 4e klasse kunnen uitkomen. Voorzitter George Zwart was bijvoorbeeld fel tegenstander om met het vlaggeschip op zaterdag te gaan voetballen. Volgens hem is dat het begin van het einde. In Oostknollendam verwachten ze dan ook volgend seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Andy Huitema weer vele Zaanse clubs te zullen tegenkomen.

BIJLAGE

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: