Nieuwe spelers FC Zaandam

Zaandam- Zaterdag tweedeklasser FC Zaandam heeft zich versterkt met een aantal nieuwelingen. Hierbij de introductie van de te verwachten versterking voor spelers en trainer Iwan Axwijk van FC Zaandam .

Het eerste seizoen als hoofdtrainer van FC Zaandam zal voor Axwijk en alle voetballiefhebbers de raarste ooit zijn geweest. Het Corona virus gooide immers al in maart 2020 de competitie volledig op zijn kop. Jammer dat het seizoen zo afgebroken werd want het voetbal en de resultaten van de Zaandammers waren goed te noemen.

Cerezo Hartgers
Na de winterstop versterkte Cerezo Hartgers de selectie van FC Zaandam. De wedstrijden waarin Hartgers speelde liet hij direct zien waartoe hij in staat is. Met zijn snelheid en scorend vermogen gaat FC Zaandam veel meer van hem zien in de 2e klasse. Samen met zijn broer Zino Hartgers zullen de tegenstanders van FC Zaandam daar nog veel problemen mee krijgen. Hartgers komt over van de Amsterdamse club met ambitie SDZ.

Bodhi Smis
Het kind van de club keert na een seizoen bij ZCFC gespeeld te hebben weer terug op het oude nest. Met de verdedigende kwaliteiten die Bodhi Smis met zich mee brengt zal de defensie van FC Zaandam en de vele supporters weer meer dan tevreden kunnen zijn. Smis brengt dan ook veel ervaring met zich mee met de wedstrijden die hij al vaak gespeeld heeft met zowel Hellas Sport als FC Zaandam in de 2e klasse.

Jim Nelen
Deze zeer talentvolle aanvaller, als D junior ontdekt door Ajax, is FC Zaandam op het spoor gekomen na de vriendschappelijke wedstrijden tegen Zwaluwen ’30 uit Hoorn. Nelen maakte het tijdens deze oefenwedstrijden de verdedigers van FC Zaandam ontzettend moeilijk. Gezien het feit dat Nelen ook een topspeler is van StreetKings kan je direct zien waar zijn skills vandaan komen. Zijn team won laatst onder toeziend ook van Ronaldinho de beker. Ronaldinho reikte het team de mooie bokaal uit. Jim Nelen heeft ook samen met Serdar Ozturk en Gino een aantal jaren samen gespeeld bij Zwaluwen ’30. Na een uitstapje van een seizoen naar de Blokkers uit Hoorn zal Jim Nelen de clubkleuren van FC Zaandam gaan verdedigen. In Zaandam zijn ze daar dan ook zeer content mee en zullen veel plezier gaan beleven aan deze technische aanvaller.

Gino Soolsma
De carrière van Gino Soolsma ging van zijn geboorteplaats Andijk naar het mooie Eindhoven waar Gino als D junior van PSV zich zeer verdienstelijk maakte. Na zijn avontuur in Eindhoven speelde Gino Soolsma o.a. bij Scheveningen. Daarna ging Soolsma de clubkleuren van Zwaluwen 30 in Hoorn verdedigen. Vanaf 2011 tot 2016 heeft Gino Soolsma bij de Zwaluwen’30 de verdediging geleid. Met o.a. oud Hellas Sport speler Jerrold van den Eeckhout besloot Gino om de overstap naar ZOB te Zuid-Oost Beemster te maken. Tijdens de wedstrijden tussen eerst Hellas Sport en later FC Zaandam kwamen de Zaankanters Gino vaak tegen en vaak maakte hij indruk op hen als verdediger. Na 4 seizoen bij ZOB te hebben gespeeld besloot Gino om samen met Jim naar FC Zaandam te komen.

BIJLAGE

Onze sponsoren

%d bloggers liken dit: