cvv Blauw-Wit W

Westknollendam- De Christelijke Voetbal Vereniging CVV Blauw-Wit (W) is opgericht op 16 oktober 1934.
Een club rijk aan meer dan 75 jaar voetbalgeschiedenis. Een historie die met name in de eerst jaren van het bestaan werd gekenmerkt door verschillende verhuizingen. Na locaties in Wormer en Wormerveer streken de Blauw-Witten uiteindelijk neer tegen West-Knollendam aan. In het meest noordelijke puntje van de Zaanstreek speelt de club momenteel haar wedstrijden.

CVV Blauw-Wit (W) is een vereniging waar ontspanning en presteren hand in hand gaan. Het vlaggenschip van de vereniging speelt dit seizoen in de 4e klasse-B. De hoofdtrainer is op dit moment Pieter van Netten. Het tweede elftal speelt haar wedstrijden dit seizoen in de vierde klasse van de reserves.
De overige senioren (3 t/t 5 en veteranen) spelen hun wedstrijden op een lager niveau.

Binnen de jeugdorganisatie van CVV Blauw-Wit (W) doen vrijwilligers er alles aan om een plezierige sfeer te creëren. Na een aantal mindere jaren groeit de jeugdafdeling van CVV Blauw-Wit (W) van onderaf sinds 2007. Daar de jeugd de toekomst heeft, is men zuinig op onze jongste leden en proberen ze op een zo goed mogelijke manier hen kennis te laten maken met de voetbal- en teamsport. Voetballen bij CVV Blauw-Wit (W) is mogelijk in bijna alle leeftijdscategorieën. Met de inzet van vrijwilligers hopen de club op een zonnige toekomst voor de jeugd te creëren.

De damesafdeling van CVV Blauw-Wit (W) heeft dit seizoen een Dames elftal en 2 meidenteams (MC & ME). Deze meiden komen uit in de eerste klasse van de zaterdagcompetitie. Als dame kun je bij CVV Blauw-Wit (W) dit seizoen je ei kwijt, namelijk in Dames 1.

Naast het voetbalgedeelte is CVV Blauw-Wit (W) ook op andere fronten actief:
– Dart en poker toernooien, competitie’s voor zowel leden als niet-leden, waar de gezelligheid hoogtij viert.

– Binnen de club huist ook een biljartvereniging, liefhebbers van het driebanden of tien over rood zijn ingeschreven bij de Blauwe Bal.
– Wanneer je van klaverjassen houdt dan kunt u ook zowel als lid als niet-lid meespelen, 1x in de 2 á 3 weken in het clubhuis ‘de Spil’.

Vaak hebben clubs een eigen karakter. Dat van CVV Blauw-Wit (W) is het best te omschrijven in één woord, familie. Blauw-Witter ben je in hart en nieren. Vaak als er over de club wordt gesproken komt de term “één grote familie” boven tafel. Dat is precies wat de Blauw-Witters bindt. Het sociale denken en handelen!

In 2009 bestond CVV Blauw-Wit (W) 75 jaar, met een uitgebreid programma dat voor iedereen bestemd was, is dit jubileum gevierd.

Zie ook:

Onze sponsoren