Sfeerimpresse van nieuwe clubhuis fusieclub ZVC`22

Zaandam- Zondagochtend 3 april om 10:30 is in de kantine het schetsontwerp van het nieuwe clubhuis van ZVC ‘22 gepresenteerd. Met recht kunnen de nieuwe leden trots zijn op dit nieuw te bouwen, sfeervolle en uiteraard duurzame clubgebouw. De Zaanse Voetbalcombinatie zal in het seizoen 2022-2023 zijn opwachting maken.

Het ontwerp is gemaakt door Leeuwenkamp Architecten. De verwachte oplevering van het nieuwe clubhuis van de nieuwe fusieclub- tussen FC Zaandam en zvv Zaanlandia- is januari 2024.
Er wordt de laatste tijd steeds meer duidelijk over de organisatie. De selectie voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. De nieuwe trainer- Peter van der Zwaan- en diens assistenten zijn bekend en binnenkort wordt de nieuwe website van de Zaanse VoetbalCombinatie gelanceerd. Het bezoekadres van ZVC`22 is www.zvc22.nl

De Redactie

Meer voetbalnieuws