Uitgedund husseltoernooi jeugd vvv Westzaan ondanks vele afberichten toch geslaagd

 Uitgedund husseltoernooi jeugd vvv Westzaan ondanks vele afberichten toch geslaagd

Westzaan- Ondanks het feit dat het grootste gedeelte van de Westzaanse jeugd in quarantaine moest heeft de jeugdcommissie van vvv Westzaan de plannen voor zaterdagochtend meerdere keren moeten bijstellen. Dit alles kwam door de vele afzeggingen van jongeren die in quarantaine zitten of zelfs daadwerkelijk besmet zijn met het covid-virus.

Het belangrijkste uitgangspunt is om deze kinderen snel weer snel in goede gezondheid te zien bij vvv Westzaan. Flink uitgedund gingen de festiviteiten aan het Zuideinde toch door. Uiteindelijk heeft de jeugd die er gelukkig wel bij kon zijn een husseltoernooi gespeeld en na afloop werden zij getrakteerd op warme chocolademelk. Het was goed om de kinderen weer blij over het veld achter de bal aan te zien rennen. Al met al was het dus een zeer geslaagde ochtend.

De Redactie

Meer voetbalnieuws