Stille zaterdag bij Blauw Wit W maar er werd gevoetbald

 Stille zaterdag bij Blauw Wit W maar er werd gevoetbald

Westknollendam- Het was nog een vrij stille zaterdag op het sportpark Blauw Wit W in Westknollendam. De competitie kon nog niet worden hervat maar toch waren er voetbalactiviteiten.

Een aantal jeugdteams heeft zaterdagochtend 22 januari nog lekker getraind en werden na afloop van de inspanningen verwend met warme chocomel en een koek na afloop. De trainingen werden deze week weer hervat en het is momenteel afwachten wat er op de eerstvolgende persconferentie van maandag 24 januari gecommuniceerd zal gaan worden. De JO18 van cvv Blauw Wit W heeft geoefend tegen het 4e senioren elftal en ook de dames oefenden later op de middag onderling tegen de Veteranen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws