DZS trainer Robbert Brink blijft nog minimaal een seizoen

 DZS trainer Robbert Brink blijft nog minimaal een seizoen

Wijdewormer- DZS trainer Robbert Brink blijft nog minimaal een seizoen bij trainer bij de club uit Wijdewormer. Bij ‘De zilveren Schapen’ tekende hij bij de zaterdagvierdeklasser een contract waarin bovendien de optie is opgenomen voor nog een extra jaar.

Want de samenwerking tussen de zaterdag 4e klasser en Brink, die sinds deze zomer voor de selectie van DZS staat, bevalt de club goed. Het eerste elftal staat momenteel op de zesde plaats in de vierde klasse A en ook de prestaties van de andere selectieteams zijn volgens het bestuur van de club bevredigend. Als alles volgens plan verloopt speelt DZS op zaterdag 5 februari op het eigen Sportpark De Boogbal tegen Always Forward zaterdag 1. Ook de rest van de technische staf van DZS- assistent-trainers Jelco Deinum en Michael van Mierlo, teammanager Ronald Florusse, keepertrainer Bas Kok en verzorger Ellen Florusse- heeft toegezegd te blijven.

De Redactie

Meer voetbalnieuws