Jef Bulo nieuwe jeugd trainersbegeleider bij RWZ

 Jef Bulo nieuwe jeugd trainersbegeleider bij RWZ

Zaandam- Voetbalvereniging sv Rood Wit Zaanstad heeft een nieuwe jeugdtrainer. Dat is Jef Bulo en ook hij is in het bezit van zijn UEFA B. Jef is onder meer werkzaam geweest bij avv Zeeburgia, FC Castricum en rkvv DEM. Hij zal op Sportpark Poelenburg aan het Vijfhoekpark in Zaandam bij sv Rood Wit Zaanstad de jo8 pupillen gaan trainen en zal de jeugdtrainers gaan begeleiden. De club is volop in beweging en heeft de focus op de jeugd die nog steeds blijft groeien.

In Poelenbrug op Sportpark Vijfhoek wordt er bij Rood Wit Zaanstad (RWZ) hard gewerkt om de basis en de organisatie binnen de club nog breder te maken. De focus ligt op de jeugd want bij de senioren is er genoeg aanwas. Ook is er een vrouwen team en voor de jeugd van RWZ wordt er altijd wel iets georganiseerd. Van een voetbalclinic tot een onderling toernooi, er is altijd wel iets te beleven bij de club. Het jeugdbeleid is realistisch want er is in de afgelopen twee jaar genoeg jeugd bijgekomen.

De club was op zoek naar nieuwe jeugdtrainers en dat heeft geresulteerd in een aantal nieuwe trainers en contractverlengingen. Zo komt Arman Koc over van RCZ, neemt Umit Parmaksiz een team onder zijn hoede en zal zaterdag 1 speler Jason Hoost hetzelfde doen. Brandon Totays- ex ZTS keert ook terug bij RWZ om als jeugdtrainer te gaan fungeren. Als keeperstrainer loopt Marcel Jordan rond. Hij speelde eerder bij zvv Zaanlandia, sc Hercules Zaandam en sv Rood Wit Zaanstad zaterdag. Ook de samenwerking met voetbalschool Soccermind blijft lopen. Cengiz Caglar van Soccermind voorziet de jeugd van techniektraining. Levinho Wijdenbosch blijft zich bemoeien met de jeugd opleiding en zal blijven waarnemen en begeleiden. Ook zijn moeder Olivia Wijdenbosch blijft op organisatorisch gebied betrokken bij de club. Levinho benadrukt met een glimlach: ” Zij steeks nog altijd de meeste tijd in de club van alle trainers. Als zij wegvalt hebben we een groot probleem.”

De Redactie

Meer voetbalnieuws