Zaterdag trainingsdag op prachtige locatie in Barcelona voor voetballers van cvv Blauw Wit W

 Zaterdag trainingsdag op prachtige locatie in Barcelona voor voetballers van cvv Blauw Wit W

Barcelona- Voor de meeste selectiespelers van cvv Blauw Wit W bekend terrein: Barcelona. Daar waar- net als twee jaar geleden- een trainingskamp wordt belegd. Met meer dan 35 spelers is het prima toeven in het prachtige Catalonië. De zaterdag 4e klasse voetballers genieten volop in de Spaanse zon, wetende dat het weer en de (trainings)mogelijkheden in ons eigen kikkerland momenteel bar en boos zijn.

Op locatie Park Guell, was het zaterdag 8 januari 2022 prima trainen op een prachtige locatie met zicht over de stad. En daar zijn de foto`s het bewijs van. Een gezellig weekend met ontspannen trainingen en ruimte voor teambuilding en de gelegenheid wat bezienswaardigheden te bezoeken.

De Redactie

Meer voetbalnieuws