Grote vraagtekens bij het 2e Zaanse kerst zaalvoetbaltoernooi voor A-selecties

 Grote vraagtekens bij het 2e Zaanse kerst zaalvoetbaltoernooi voor A-selecties

Wormer- Voor A-Selecties van de Zaanse voetbalverenigingen staat in Sporthal Wormer het 2e Zaanse kerst zaalvoetbaltoernooi weer op de agenda. Voor het toernooi van 2021- dat zich in de twee sportzalen van Sporthal Wormer zal afspelen- hebben zich reeds 11 veldvoetbalverenigingen ingeschreven. Het is uitermate onzeker of het toernooi aan de Spatterstraat in Wormer doorgang kan vinden. Daarover zal na het weekend een definitieve beslissing over genomen kunnen worden.

De organisatie is in handen Karin en Herman Heinen. Ze zijn de eigenaar van het horeca gedeelte in de sporthal. Beter bekend onder de naam: Het Heinen Huis. Ook Steef Jonker zit in de organisatie en staat het echtpaar bij gedurende de voorbereidingen. Uiteraard zijn ze zich er allen absoluut van bewust dat de doorgang van dit toernooi afhangt van de op dit moment geldende coronamaatregelen. Op dit moment gaan ze door met de voorbereidingen en organisatie van dit altijd gezellige zaalvoetbaltoernooi. Ze hebben de loting gedaan en de poule indeling is reeds bekend.

De voorrondes en de poule indeling:

Op Vrijdag 17 december 2021 speelt Poule 1

sv Rood Wit Zaanstad
KFC 1910
CVV Blauw Wit W
vvv Westzaan

Op Maandag 20 december is het de beurt aan de deelnemers van Poule 2

WSV 1930 (zat)
vv Assendelft
zvv Zaandijk
Fortuna Wormerveer

Op Woensdag 22 december 2021 spelen de onderstaande teams van Poule 3

RCZ
WSV 1930
ZCFC
SVA

Tijdens de voorrondes zal in 1 hal gespeeld worden. Het aanvangstijdstip is dan om 19.00 uur. Het speelschema volgt nadat er eventueel groen licht kan worden gegeven, gezien de mogelijk volgende corona maatregelen houdt de organisatie de adem in. Van iedere poule gaan de bovenste twee door naar de finales.

De finales:
Op Woensdag 29 december staan de finales vanaf 18.00 uur geplaned. Deze duels worden gespeeld in 2 hallen.

Voor nu is het afwachten of het toernooi in december daadwerkelijk doorgang kan vinden. Het draaiboek ligt klaar en de organisatie is er klaar voor. De website van voetbalinzaanstad.nl zal de voortgang van het zaalvoetbaltoernooi nauwlettend in de gaten houden. De sporthal is gelegen aan de Spatterstraat 21, 1531 DA in Wormer.

De Redactie

Meer voetbalnieuws