KFC laat koploper Vitesse`22 ontsnappen

 KFC laat koploper Vitesse`22 ontsnappen

Koog aan de Zaan- Door een goal die diep in blessuretijd viel heeft Vitesse ’22 op de valreep een punt weten te redden op bezoek bij KFC in Koog aan de Zaan. De 1-1 voelde voor de Koogers dan ook als nederlaag. De ploeg uit Castricum liet veel kansen onbenut maar kwam in de slotfase goed weg.

Op bezoek in de Zaanstreek was Vitesse`22 de bovenliggende partij, maar na 60 minuten spelen was het aanvaller Robin Baartscheer die de 1-0 kon aantekenen. KFC durfde te voetballen en werd daarvoor beloond. Daarna was de tegenstander meer in balbezit maar dat leidde niet tot echt uitgespeelde kansen. Via de counter kwam KFC er zo nu en dan goed uit en had met wat geluk op een 2-0 voorsprong kunnen komen maar de bal werd van de doellijn gehaald. Extra zuur was het daarom dat de bezoekers uit Castricum in blessuretijd toch de verdiende gelijkmaker kon noteren.

Zondag 21 november 2021 KFC-Vitesse’22 1-1

Karakteristieken: 61. Baartscheer 1-0, 90+3. Cremers 1-1.

KFC: De Vries, Koster, Gruys, Schoolmeester (84. Augustuszoon), Woud, Zandbergen, Kroese (84. Schurman, Den Haring, Van de Stadt (60. Winkel), Hemmen (74. Seijs), Baartscheer.

Vitesse ’22: Laan, R. Stam (77. Van de Ven), Cremers, Rutgers, Veldt, Scheffer, Balm, Kuijs, Beentjes (77. De Koning), Kaandorp, Van Esveld (90. Peters).

Foto`s: Peter Woud

De Redactie

Meer voetbalnieuws