Voetbaluitslagen zondag 21 november

 Voetbaluitslagen zondag 21 november

Zaanstad- De voetbaluitslagen van zondag 21 november op een rijtje. De derby SVA-Sporting Krommenie eindigde in 1-1 en sc Hercules Zaandam speelde in Limmen ook met 1-1 gelijk en pakte de eerste periodetitel. Fortuna Wormerveer greep zondagmiddag flink mis en verloor in Oudorp met 4-1 van Kolping Boys. sv Hoofddorp tegen vv Assendelft werd afgelast in verband met coronagevallen bij de Assendelfters. KFC pakte in Koog aan de Zaan een knap punt tegen koploper Vitesse`22 dat deze week AFC`34 nog uit de beker knikkerde. Het werd ook hier 1-1.

Zondag 21 november 2021

gvv Unitas- OFC 4-3
SVA- Sporting Krommenie 1-1
KSV- WSV 1930 (afgelast)
RCZ- sv Rood Wit Zaanstad 2-0
vvv Westzaan- zvv Zaandijk 1-5
sv Hoofddorp- vv Assendelft (afgelast)
Kolping Boys- sv Fortuna Wormerveer 4-1
KFC- Vitesse’22 1-1
vv Limmen- sc Hercules Zaandam 1-1
Saenden- vv Bergen 3-1

De Redactie

Meer voetbalnieuws