Tumultueuze slotfase bij cvv Blauw W en zvv Zaanlandia

 Tumultueuze slotfase bij cvv Blauw W en zvv Zaanlandia

Westknollendam- Het duel tussen Blauw Wit W en zvv Zaanlandia in de vierde klasse zaterdag is geëindigd in 3-2. Dat het duel tien minuten voor tijd nog spannend werd mochten de Westknollendammers zich aanrekenen. Er leek geen vuiltje aan de lucht 15 minuten voor tijd bij een 3-0 voorsprong van de ploeg van Pieter van Netten. Een paar minuten later bij de aansluitingstreffer van 3-1 kwam het geloof terug bij de Zaandammers. Helemaal toen het ook nog eens vijf minuten voor tijd 3-2 werd en de scheidsrechter langer door liet gaan. Even leek het in de allerlaatste minuut nog fout te gaan voor de thuisploeg maar de bal kon nog van de doellijn worden gehaald na een laatste hoekschop en scrimmage voor het doel.

De Redactie

Meer voetbalnieuws