Interessant duel JSC Univé Jongseniorencompetitie tussen KFC en Fortuna Wormerveer

 Interessant duel JSC Univé Jongseniorencompetitie tussen KFC en Fortuna Wormerveer

Koog aan de Zaan- Woensdag avond 27 oktober 2021 speelden een uitermate Jong Univé team van Fortuna Wormerveer tegen een iets ouder KFC. Bij KFC speelden een aantal selectiespelers mee en het werd dan ook een interessante wedstrijd op sportpark De Koog in Koog aan de Zaan. Guillaume Groot als coach van KFC en Jeroen Beukman bij Fortuna Wormerveer

De selectie van de Fortunezen bestond uit een groep spelers vanuit de Fortuna W j018 en j019 (Onder andere Che, John, Jarno, Joshua, Ramin, Tiago en Luca) zodat er een aantal 023 spelers rust konden kregen ter voorbereiding op de belangrijke wedstrijd tegen ADO`20 van aankomende zaterdag. Het werd een uiterst vermakelijke wedstrijd waarbij het spel op en neer ging. Dan was Fortuna Wormerveer weer de bovenliggende partij, en op andere momenten was dat KFC. Bij rust was de tussenstand nog 0-0.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde en in een fase dat KFC iets beter was tekenden de gastheren ook de 1-0 aan. Lang ging de wedstrijd op en neer zonder echt grote kansen maar na het terug in wisselen van Che en John, waarbij de laatste zelfs rechtsbuiten ging spelen, kantelde de wedstrijd en kwamen er meer kansen voor de bezoekers. Dat juist deze twee spelers de 1-1 gelijkmaker en later ook nog de 1-2 lieten aantekenen ontlokte bij de staf een meer dan grote glimlach op het gezicht. Euforie was er bij de jonge Wormerveerders die met de winst op KFC de koppositie op de ranglijst van divisie 1a behaalden.

De Redactie

Meer voetbalnieuws