KFC zakt ver terug op ranglijst na derde nederlaag van het seizoen

 KFC zakt ver terug op ranglijst na derde nederlaag van het seizoen

Enkhuizen- In de Tweede klasse A heeft KFC zichzelf zondag een slechte dienst bewezen. De ploeg uit Koog aan de Zaan had de vierde plaats kunnen bemachtigen. Dan had het moeten winnen van het laag geklasseerde sv Enkhuizen. De fusieclub behaald slechts twee punten in de eerste vier duels. KFC deed niet wat het moest doen en moest sv Enkhuizen de meerdere erkennen.

In de eerdere competitiewedstrijden had Enkhuizen nog niet gewonnen en veel scoren deed de ploeg evenmin. Het was daarom zuur voor de ploeg van Guillaume Groot dat Enkhuizen in de 9e minuut op voorsprong kwam en deze achterstand niet meer te boven kwam. Had de ploeg gewonnen dan hadden de Koogers naar de vierde plaats op de ranglijst geklommen maar door de nederlaag keldert KFC nu naar plaats 11. Tien minuten voor tijd verdubbelde Enkhuizen de score nog eens en leed KFC zijn derde nederlaag van het seizoen.

Zondag 24 oktober 2021:
sv Enkhuizen – KFC 2-0 (1-0).
Doelpunten 9. Kerkhoff 1-0, 79. B. Groot 2-0

Foto`s: Peter Woud

De Redactie

Meer voetbalnieuws