Aankomende woensdag oefenwedstrijd Telstar vrouwen tegen de Zaanse selectie

 Aankomende woensdag oefenwedstrijd Telstar vrouwen tegen de Zaanse selectie

Velsen Zuid- Afgelopen Zaterdag hadden de Telstar Vrouwen een vrij weekend. Daarom spelen zij aankomende woensdag een oefenwedstrijd tegen de Zaanse selectie. De wedstrijd begint om 19:30 thuis in het BUKO stadion. Het betreft een duel tussen de Telstar beloften.

Tal van Zaanse speelsters wisten zich tijdens de FEBO Zaanstad Cup in Wormer in de kijker te spelen. KFC is hofleverancier met maar liefst 10 speelsters maar ook diverse speelsters van WSV 1930, zvv Zaandijk en cvv Blauw Wit werden geselecteerd. Iedereen mag gratis plaats nemen in het stadion en een ieder is van harte welkom om dit duel in Velsen Zuid te aanschouwen. De Zaanse meiden staan onder leiding van WSV 1930 trainer Rene Oomen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws