Zaanse voetbalclubs uit beker gekegeld

 Zaanse voetbalclubs uit beker gekegeld

De doordeweekse KNVB bekerwedstrijden zijn niet de meeste gelukkige geworden voor de resterende Zaanse clubs. Waar dinsdagavond sc Hercules Zaandam al met 1-2 het onderspit moest delven tegen ZOB moesten ook SVA en Fortuna Wormerveer (zat) hun meerdere erkennen in respectievelijk SDOB en Always Forward.

In Assendelft bleek de zaterdag vierde klasser SDOB (de ongeslagen koploper in haar klasse) net een maatje te groot voor de roodwitten. In Hoorn wist een gehavend zaterdagteam van Fortuna Wormerveer al na ruim 20 minuten dat het een zware avond zou gaan worden. De tussenstand was toen al 3-0. Na de pauze kwamen de Wormerveerders nog goed terug en hing een verrassing in de lucht. De stand bleef steken op een 3-2 met een zinderend slot.

Vanavond komen WSV 1930 en KFC nog in actie. De Wormers doen dat bij HSV (aanvang 20.15 uur) en de Kogers ontvangen op eigen veld EVC (aanvang 20.00 uur). Op de foto van Theo van Vlaanderen een sfeerbeeld van SVA tegen SDOB.

De Redactie

Meer voetbalnieuws