Prima voetbalmiddag KFC Vrouwen 35+ in de Metropool van Amsterdam-Zuid

 Prima voetbalmiddag KFC Vrouwen 35+ in de Metropool van Amsterdam-Zuid

Amsterdam- De voetbalvrouwen van KFC beleefde zaterdag 7 oktober een heerlijke voetbalmiddag in de Metropool van Amsterdam Zuid. Op de welbekende Gustav Mahlerlaan met zicht op de Vrije Universiteit gingen de Koogsen op bezoek bij poulegenoot sc Buitenveldert Vrouwen 35+1. Onder zonnige omstandigheden spatte de spelvreugde er vanaf. In een poule van 8 teams treft het voornamelijk ploegen in en rondom Amsterdam, op tegenstander vv Assendelft Vr 35+1 na. Dat mag met recht een echte derby genoemd worden.

In de 1e klasse 35+ zaterdag 1 dames op half veld bleven beide teams steken op 3-3. Daarmee behaalden de vrouwen uit Koog aan de Zaan het vierde punt en staan daarmee op de derde plek.
De eerste wedstrijd tegen FC Aalsmeer ging in eigen Koog aan de Zaan met 3-1 gewonnen. Zaterdag 16 oktober reizen de vrouwen af naar De Kwakel om de nummer voorlaatst punten af te snoepen. Dat is tegenstander sv KDO dat in het eerste duel met 2-0 onderuit ging bij GeuzenMiddenmeer en de tweede wedstrijd bij vv Assendelft met 5-1 verloor.

Foto`s: Peter Woud

De Redactie

Meer voetbalnieuws