zvv Zaanlandia geeft zaterdagploeg Fortuna Wormerveer goed partij

 zvv Zaanlandia geeft zaterdagploeg Fortuna Wormerveer goed partij

Zaandam- De derby tussen zvv Zaanlandia en Fortuna Wormerveer zaterdag 1 in de 3e klasse B was een echte wedstrijd. De Wormerveerders werden flink op de huid gezeten maar verloor toch met 1-4. De wedstrijd stond onder leiding van de sympathieke Zaandammer scheidsrechter R. Yigit.

In de voorbereiding bleek eens te meer dat Fortuna Wormerveer zaterdag 1 ook dit seizoen weer hoge ogen zal gaan gooien in de (beker) competitie. In de voorbereiding werden al tal van gerenommeerde tegenstanders aan de zegekar gebonden. Ook wist de ploeg de poulefase beker te overleven en vorige week werd sv De Meteoor al op een 9-0 nederlaag getrakteerd. Dat de uitslag van zaterdag middag 2 oktober van 1-4 op het scorebord stond zegt ook iets over tegenstander zvv Zaanlandia. De ploeg gaf vorige week titelkandidaat asc De Volewijckers al goed partij al verloor het met 7-4.

Volgende week spelen de zwartjes wederom een thuiswedstrijd op het oude vertrouwde Sportpark Oostzijderveld aan de Karel Lotsylaan 8 in Zaandam. Dan is er weer een derby wanneer vv Jisp op bezoek komt.

Foto`s: Theo van Vlaanderen

De Redactie

Meer voetbalnieuws