vv Jisp onderuit in eerste competitieduel bij Sporting Krommenie (zat)

 vv Jisp onderuit in eerste competitieduel bij Sporting Krommenie (zat)

Krommenie- De voetballers van vv Jisp zijn de competitie gestart met een nederlaag. Het hardwerkende Jisp kwam in Krommenie goed voor de dag en voetbalde prima mee. Zonder coach Peter Tania had de ploeg in de eerste fase van de eerste helft zomaar op voorsprong kunnen komen. Ware het net dat de bezoekers niet scherp in de afronding waren. Conditioneel waren de Jispenaren in deze fase de bovenliggende partij.

Uiteindelijk stapte de bezoekers met een kater van het veld. Er werd niet gescoord en de Krommenieërs waren wel tweemaal trefzeker. Een slecht resultaat maar met deze inzet kunnen de Jispenaren de nodige punten bij elkaar sprokkelen. Dat moet dan volgende week zaterdag gebeuren in de thuismatch tegen een van de favorieten in de 4e klasse-b: ASC De Volewijckers.


De Redactie

Meer voetbalnieuws