Landen en weer opstijgen op het hoofdveld Fortuna W

 Landen en weer opstijgen op het hoofdveld Fortuna W

Wormerveer- Het nieuwe hoofdveld van Fortuna Wormerveer ligt er niet zo lang in of er landde een opmerkelijke gast. Dit keer geen wild of gevogelte dat kwam aanvliegen maar een traumahelikopter.

Gelukkig bestaat er geen verband tussen beide foto’s. De een toont de werkzaamheden rond het veld- het aanbrengen van de boarding- en de ander de traumaheli die het hoofdveld als noodzakelijke landingsplaats zag. De boarding vordert gestaag en het is te hopen dat de bemanning van de traumaheli heeft kunnen doen waar zij voor uitgerukt was. De geluiden gaan dat het test vlucht was want het was komen en gaan. Landen en weer opstijgen. Al met al een bijzonder gezicht zo ook voor de bewoners aan de overkant van het sportpark een opmerkelijk beeld om te aanschouwen.

Zaterdag wordt er weer volop gespeeld, zo ook op het hoofdveld. Dan spelen onder andere de jo23 van Fortuna Wormerveer in de 2e divisie om 12:00 uur tegen asc Waterwijk uit Almere en ook om 10:00 uur het bekerduel tussen Fortuna Wormerveer jo13-1 en AFC`34 jo13-2. Later die middag om 14;30 uur speelt de zaterdag 1 voor de beker tegen vv IJmuiden. Kortom en valt weer genoeg te beleven op het sportpark aan de Esdoornlaan 75. Het eerste zondag elftal komt geheel ongebruikelijk ook zaterdag in aktie, al is dat niet in Wormerveer maar in Alkmaar en wordt er gespeeld tegen csv Jong Holland.


De Redactie

Meer voetbalnieuws