Blauw Wit W regelt `afscheids` wedstrijd voor Danny Roos

 Blauw Wit W regelt `afscheids` wedstrijd voor Danny Roos

Westknollendam- Donderdag avond 16 september kreeg oud eerste elftal speler Danny Roos een afscheidswedstrijd door zijn club cvv Blauw Wit W aangeboden. Veel vrienden, familie en oud ploeggenoten werden opgetrommeld. De Krommenieër genoot zichtbaar van het moment en zal nog vaak op het complex te zien zijn. Hij blijft lid van de Blauw Wit familie en zal in een lager elftal gaan spelen.

Het was een gezellige bedoening op sportpark Karnemelksepad in Westknollendam. Speciaal voor de gelegenheid werden oude ploegmakkers opgetrommeld en was het een weerzien met oude bekenden. Op het speciaal vervaardige shirt waarin team Danny speelde stond dan ook de tekst: Danny bedankt! En dat gebeurde op de feestelijke avond dan ook. Danny werd bedankt! Ook twee gesigneerde shirts van voetballers van heden en verleden werden hem geschonken. Veel echte clubmensen en oud voetballers en trainers wisten de weg naar de club weer te vinden. Een waardig afscheid van een speler die veel minuten voor Blauw Wit W heeft gemaakt.

De Redactie

Meer voetbalnieuws