Gevoelige nederlaag vv Assendelft in Landsmeer

 Gevoelige nederlaag vv Assendelft in Landsmeer

Landsmeer- De voetballers van zondag 2e klasser vv Assendelft zijn in de bekercompetitie in de poulefase al uitgeschakeld. Vorige week werd in Assendelft verloren van HSV en de ploeg van Lars Keppel leed afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag tegen tweedeklasser IVV uit Landsmeer. Vooral na rust werd vv Assendelft op alle fronten afgetroefd door IVV.

De zege van de thuisploeg was terecht en kwam mede tot stand dankzij een in blessuretijd door benutte strafschop die de 2-1 betekende.
De dikverdiende openingstreffer in de eerste helft was voor de Assendelvers en kon op naam van Raffie Baal geschreven worden. Vervolgens Assendelft kakte de ploeg volledig in en zodoende konden de Landsmeerders in de slotfase de winst naar zich. vv Assendelft speelt zaterdag 18 september om 17;00 uur thuis tegen het Amsterdamse csv DVVA. Ook die ploeg verloor van HSV, het werd in Heiloo 2-0. Annelies Schreuder was bij de wedstrijd aanwezig en maakte een aantal foto`s van het zondag 12 september gespeelde duel.

Foto`s: Annelies Schreuder

De Redactie

Meer voetbalnieuws