‘Het gaat onwijs goed’

 ‘Het gaat onwijs goed’

Oostknollendam – De KnolKnal Nieuwsbrief 192 van Bart van der Laan heeft voor diverse activiteiten in en rond het dorp aandacht. Het gaat onwijs goed’ is echter het commentaar van voetbalprof Nordin Bakker die tevreden verslag doet vanuit Bulgarije. Hij begon zijn voetbalcarrière bij vv Knollendam, stapte op jonge leeftijd over naar Fortuna Wormerveer en kwam als prof bij FC Volendam terecht. Vorig jaar legde Beroe Stara Zagora hem vast.

Met dank aan Tineke van der Kleij was de vraag hoe het Oostknollendammer Nordin Bakker die zijn keeperscarrière bij VV Knollendam begon en vertrok naar de jeugd van Fortuna Wormerveer waar hij zijn talenten bewees en eindigde in het vlaggenschip toen Volendam hem contracteerde. Dat deed hij dermate goed dat werd gevraagd door het Bulgaarse Beroe Stara Zagora. De vraag nu was hoe het hem vergaat als keeper in de Bulgaarse competitie. ‘Met mij gaat het onwijs goed! Wij (Beroe Stara Zagora) hebben momenteel 9 punten uit 6 wedstrijden in de Parva Liga (Bulgaarse Eredivisie), dus dat kan wat beter. Sta alle wedstrijden in de basis. Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Stara Zagora in een prachtig appartement en er zijn al een aantal goede vrienden en veel familie deze kant op gekomen! Mijn Bulgaarse teamgenoten vangen mij goed op en helpen ons met alles. Nu hopen op meer overwinningen! Groet, Nordin Bakker’

Op de foto is te zien hoe vv Knollendam vrijwel klaar is voor het nieuwe voetbalseizoen. Zo nam Mop-voorman Jaap Leegwater nog even het scorebord onder handen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws