vvv Westzaan (zat) uitgeschakeld in beker poulefase na 1-5 nederlaag tegen VVA/Spartaan

 vvv Westzaan (zat) uitgeschakeld in beker poulefase na 1-5 nederlaag tegen VVA/Spartaan

Westzaan- De vele routiniers in het elftal van vvv Westzaan (zat) moesten zaterdagmiddag toezien hoe een jong en fris VVA/Spartaan aan de haal ging met een verdiende 1-5 zege. Het was geen hele grote verrassing dat de zaterdagploeg het in de bekerpoule lastig zou krijgen met de tegenstanders RKAVIC, VVA/Spartaan en ijvv Stormvogels. De tegenstander van vvv Westzaan- Het Amsterdammers VVA/Spartaan- komt bovendien uit in de zaterdag 3e klasse terwijl de Kroosduikers in de 4e klasse zaterdag uitkomen.

Eigenlijk wisten de Westzaners vorige week zaterdag na de 11-1 nederlaag tegen ijvv Stormvogels in IJmuiden al dat het een gelopen race zou worden. Dat bleek zaterdag 11 september werkelijkheid te worden na de 1-5 thuisnederlaag tegen het Amsterdamse VVA/Spartaan. Het duel voor volgende week tegen RKAVIC is nog een formaliteit wanneer de Westzaners het Amstelveense RKAVIC op bezoek krijgen. Fotograaf Arno van den Broek zag dat de thuisploeg de mouwen opstroopte maar het bleek niet genoeg om een nederlaag te voorkomen. De tegenstander was simpelweg beter.

Foto`s: Arno van den Broek.

De Redactie

Meer voetbalnieuws