Horeca team met AZ meiden op AFAS Trainingscomplex in Zaanstad altijd goedlachs

 Horeca team met AZ meiden op AFAS Trainingscomplex in Zaanstad altijd goedlachs

Zaanstad/Wijdewormer- Een uitermate gezellig groepje, die Zaanse meiden van AZ. Deze enthousiaste groep vriendinnen vormen het vaste gezicht van het horecagedeelte UitbijAZ. In Wijdewormer op het AFAS trainingscomplex zijn deze charmante jongedames veelal op de wedstrijddagen aanwezig. En stuk voor stuk zijn ze groot fan van AZ (geworden). Op de social media kanalen van voetbalinzaanstad kregen deze meiden al een een aantal dikke likes!

Ondanks de gastvrijheden van het horecateam verloor koploper Jong AZ van de beloften van FC Utrecht. Ondanks de pijnlijke thuisnederlaag van de AZ beloftes was de sfeer er in de kantine bij de meiden niet minder om. Met een vriendelijke glimlach serveerden de meiden verse gevulde koeken, mueslikoeken en koffie en voor de liefhebbers een koud pilsje. Want gezellig en sfeervol op de Kalverhoek is het er altijd. Maandag avond 13 september 2021 is een groot deel van de meiden weer paraat wanneer de Keukenkampioendivisie wedstrijd Jong AZ tegen De Graafschap weer op het speelschema staat.

De Redactie

Meer voetbalnieuws