Entree bij voetbalclub KFC vernieuwd

 Entree bij voetbalclub KFC vernieuwd

Koog aan de Zaan- De vele spelers en bezoekers op sportpark de Koog aan de Wezelstraat 9 in Koog aan de Zaan zal het vandaag zeker zijn opgevallen. De entree van het KFC complex is vernieuwd. Vanaf donderdag 2 september werd begonnen met de aanpak van de entree voor de ingang van het KFC complex. Deze werd opnieuw ingericht en bestraat. Na vorig jaar de nieuwe tribune en terras met straatwerk op het complex al te hebben aangepakt is het nu de beurt aan de entree.

De afgelopen twee weken hebben de bezoekers van het sportpark hier hinder van ondervonden. Voetballiefhebbers moesten er ook de afgelopen week namelijk rekening mee houden dat er minder parkeergelegenheid is. Een gedeelte van de parkeerplaatsen zal worden gebruikt als fietsenstalling maar wat is de boel nu al flink opgeknapt en ziet het er strak uit. Als het geheel is afgerond zal voetbalinzaanstad.nl een aantal foto`s van het eindresultaat posten.

Foto: De entree van het KFC complex begin september

De Redactie

Meer voetbalnieuws