KFC start eerste bekerduel prima met overwinning op FC Almere

 KFC start eerste bekerduel prima met overwinning op FC Almere

Koog aan de Zaan- Zondag 2e klasser KFC zegevierde in de eerste bekerwedstrijd met 4-2 ten koste van FC Almere. Zaterdag 4 september om 17:00 uur speelde KFC in Koog aan de Zaan een prima pot.
De jeugdige ploeg van Guillaume Groot stopten veel energie in de wedstrijd en wil graag een ronde verder en de poule fase overleven. KFC kende al een goede voorbereiding en kreeg zaterdag namiddag loon naar werken.

De jeugdige ploeg bestond uit het merendeel uit spelers uit de eigen jeugdopleiding. Daarmee veranderde de Groote Koogsche drie seizoenen geleden al van koers. De club beschikt uit veel goede jeugdteams die tegenwoordig uitzicht hebben op het eerste elftal. Een van die jongens is Sietse den Haring. Hij was driemaal trefzeker en werd man van de wedstrijd. Zaterdag 11 september in de uitwedstrijd tegen De Zuidvogels moet daar een juiste stap in gezet worden. De ploeg uit Huizen speelde gelijk tegen BFC uit Bussum waardoor de Koogers koploper zijn.
Op zaterdag 18 september wederom om 17:00 uur ontvang KFC BFC en dat kan zomaar eens de beslissende wedstrijd worden. Peter Woud was bij de wedstrijd aanwezig en maakte een aantal foto`s op een zonnig sportpark De Koog in Koog aan de Zaan.

Foto`s: Peter Woud

De Redactie

Meer voetbalnieuws