Nieuwe start vv Assendelft in 1e klasse

 Nieuwe start vv Assendelft in 1e klasse

Assendelft- In Assendelft hebben ze vertrouwen in het aankomende seizoen. Alles is anders en de club mag zich gelukkig prijzen dat het wederom in de 1e klasse start. En dat ook nog eens met een prima selectie en nieuwe hoofdtrainer. Lars Keppel moet Alexander Geernaert doen vergeten. Hij vertrok naar zaterdag 3e divisionist ODIN’59.

De selectie van vv Assendelft kende diverse mutaties: NNieuwoamersin Assendelft- Zuid zijn: Raffie Baal en Rick Neele (Purmersteijn zat), Percy Hoquee en Jessey Kuiper (SDZ), Allan Engelhardt (vv Laakkwartier). Vertrokken zijn: Mike Jalink; Jeremy Kühn.

vv Assendelft mag zich in de maand september voor de bekercompetitie verheugen op twee leuke thuisduels-tegen een zondag 2e klasser en een zaterdag 2e klasser- en een uitwedstrijd tegen een zondag 2e klasser.

De start van die bekercompetitie is op zondag 5 september met een thuisduel om 14:00 uur tegen HSV uit Heiloo. Een week later op zondag 12 september mogen de Assendelfters IVV in Landsmeer. De laatste poulewedstrijd is op zaterdag 18 september. Dan komt zaterdag 2e klasser csv DVVA naar Assendelft. Dat duel begint om 17:00 uur.

In de voorbereiding doet vv Assendelft mee aan het KFC Groote Koogsche toernooi op vrijdag 13 en zondag 15 augustus. Op dinsdag 17 augustus staat er om 20:00 uur een derby tegen sc Hercules Zaandam op het schema. En vijf dagen later komt op zaterdag 21 augustus asv De Dijk op bezoek en wordt er om 16:00 uur afgetrapt. Op vrijdag 27 en zondag 29 augustus is er het Koppiebar toernooi met deelnemers SVA, Sporting Krommenie en Saenden). Zondag 2 september gaat vv Assendelft in Amsterdam op bezoek bij ZSGO/ WMS, aftrap 20:15 uur. Op donderdag 16 september om 20:00 uur is het laatste oefenduel van de voorbereidings campagne. Dan komt FC Zaandam op bezoek.

Foto: Theo van Vlaanderen

 

De Redactie

Meer voetbalnieuws