Marcel Blank met ambitieus Fortuna Wormerveer (zat) in training

 Marcel Blank met ambitieus Fortuna Wormerveer (zat) in training

Wormerveer- Ook de mannen van Fortuna Wormerveer zaterdag 1 stonden donderdag avond 22 juli op het trainingsveld. Al mag dat vrij vroeg in het seizoen worden genoemd. De verrassend finalist van de FEBO Zaanstad Cup-het verloor van zondag 1e klasser vv Assendelft- neemt het ook aankomend seizoen weer serieus, gezien het feit van het vroege aanvangstijdstip waarop met trainen is gestart. De selectie was nog niet geheel compleet maar een ruime meerderheid van de selectie was aanwezig.

De Wormerveerders mogen ook aankomend seizoen weer gezien worden als titelkandidaat. De verwachtingen zijn wederom hoog gespannen en als je de 4e klasse B kunt inschatten dan zou het `linker rijtje` haalbaar moeten zijn. Al roept de competitie indeling met een aantal outsiders toch wat vraagtekens op. Want hoe sterk zijn de nieuwkomers De Meteoor, OFC, WSV`30 en asv De Volewijckers. Zeker de laatste opponent uit Amsterdam heeft de ambitie om zo snel als mogelijk de weg omhoog in te slaan. Al met al mag worden verwacht dat het een zeer aantrekkelijke competitie zal gaan worden met een hoog gehalte aan derby`s.

Ook op de naastgelegen velden waren een aantal voetballers al actief bezig met de bal om de spieren alvast te laten wennen. De trainings intensiteit zal in de komende paar weken bij menig voetballer gestaag oplopen. De meeste teams bij Fortuna Wormerveer betreden staan begin augustus weer op het veld. En daarom zijn de vaste medewerkers van de club zo ijverig bezig. Het A veld wordt momenteel voorzien van een nieuwe kunstgras mat terwijl ook het tegelwerk langs de lijn wordt meegenomen. Leve de vrijwilligers van Fortuna Wormerveer.

Foto onderschrift: Marcel Blank instrueert zijn spelers

De Redactie

Meer voetbalnieuws