Zuigt u maar…

 Zuigt u maar…

Wormerveer- Dat kan een totaal verkeerde opmerking zijn in een bepaald gezelschap. Niet echter van de week op het hoofdveld van Fortuna in Wormerveer. Terwijl de spelers genieten van de vakantie en zich binnen een paar weken dienen te melden bij trainer Rene van Elsland voor de eerste training zijn het de vrijwilligers van de Fortuna W gladoren die momenteel druk doende zijn. Er wordt door de groep van veelal senioren aan de Esdoornlaan op Sportpark de Watering in Wormerveer zeer nuttig werk verricht.

Daar aan de Provincialeweg stond groot materiaal opgesteld om het bestaande drainagesysteem leeg te slurpen en vervolgens goed door te spoelen. Want als straks de nieuwe mat gelegd is moet alles tot in de perfectie functioneren. Elders op en rond het complex was er ook nog wat te doen. De begroeing van het ooit als trainersveld bedoelde terrein en bij de kop van het tennisgedeelte werd het riool ontlucht of iets dergelijks. De lucht die daar vanaf kwam kunt en hoeft u gelukkig niet te ruiken. Die was kort samengevat ondraaglijk.

Foto onderschrift: wat beelden van de vorderingen op en rond het A-veld van Sportpark de Watering, het complex van Fortuna Wormerveer

DSC09041.JPGDSC09042.JPGDSC09043.JPGDSC09045.JPGDSC09046.JPGDSC09044.JPG

 

DSC09052.JPGDSC09060.JPGDSC09061.JPG

De Redactie

Meer voetbalnieuws