Voetballen in de eerste week van de zomervakantie tijdens de Jonger Oranje voetbaldagen

 Voetballen in de eerste week van de zomervakantie tijdens de Jonger Oranje voetbaldagen

Wormerveer- De eerste week van de zomervakantie zit er bijna op. Met Jonger Oranje kregen jongens en meisjes in de leeftijd 5 tot en met 18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. Jonger Oranje is trots op de samenwerking met 12  profclubs in Nederland. De afgelopen paar dagen kon er naar hartenlust worden gevoetbald in Wormerveer. Op het complex van Fortuna Wormerveer zetten meerdere voetballers hun beste beentje voor om geselecteerd te worden voor team Jonger Oranje.

Heerlijk voetbalweer en talentvolle voetballers. Een topcombinatie op het sportcomplex de Watering in Wormerveer. Het complex van de Zaanse voetbalvereniging sv Fortuna Wormerveer. De eerste week van de zomervakantie zit erop en ook de laatste dag was het genieten geblazen. De spelers waren lekker vaak aan de bal en maakten veel doelpunten, terwijl de keepers in kleine groepen alles eruit haalden en veel tips hebben gekregen. Lekker heel veel partijtjes spelen, honderden balcontacten en natuurlijk ontelbaar veel doelpunten maken. De Onder 9 en Onder 11 groep heeft zich uitstekend vermaakt, net als de scouts van AZ. Het middagprogramma was om van te smullen. De huisfotograaf van JO had het er maar weer druk mee en heeft van bijna alle deelnemers prachtige actiefoto’s kunnen maken. Op de website van jongeroranje.nl is het fotoalbum te zien. Voor een aantal spelertjes was de voetbaldag extra feestelijk want zij werden geselecteerd en mogen terugkeren voor de finaledag van Jonger Oranje.

De Redactie

Meer voetbalnieuws