Assendelfter Yaid Marhoum debuteert onder Ron Jans voor FC Twente

 Assendelfter Yaid Marhoum debuteert onder Ron Jans voor FC Twente

Zaanstad- FC Twente heeft vanmiddag de trainingsweek afgesloten met een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Daarin maakte Assendelver Yaid Marhoum zijn debuut. De voormalig jeugdspeler van onder meer Fortuna W en KFC speelde het laatste half uur mee.

De wedstrijd was besloten en werd gespeeld op trainingscomplex Fanny Blankers Koen. Het treffen werd door de thuisploeg met 1-0 gewonnen, Deniho Cleonise scoorde. Afgelopen woensdag kreeg de jonge Assendelver na de training te horen dat hij en zes teamgenoten van de O-21 vandaag mee mochten met de selectie voor een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Marhoum heeft in de tweede helft een half uur gespeeld.

De Redactie

Meer voetbalnieuws