Andy Huitema en vv Knollendam in de gevarenzone

 Andy Huitema en vv Knollendam in de gevarenzone

Oostknollendam- Het zit allemaal behoorlijk tegen voor vierdeklasser vv Knollendam.  De overschrijvingsperiode is gister verlopen; de club is afhankelijk is van spelers van buitenaf en dreigt het standaardteam waar trainer Andy Huitema sinds een jaar trainer van is nu echt te moeten terugtrekken.

vv Knollendam-trainer Andy Huitema volgde de naar Kwiek vertrokken Geert Rol op en blijft hoop houden op wat versterkingen van buitenaf. Vorig jaar wilde aanvoerder Sven Keppel initiatief nemen maar die stapt samen met zijn kameraad Jesse Borre naar buurman cvv Blauw Wit. Verder zag de club een andere vaste waarde: Omar Hamouna voor een nieuw avontuur naar zvv Zaandijk vertrekken terwijl Daan Janssen aan gaf te stoppen met voetballen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws