Volop zonnestralen en paasbrood voor Oostknollendammer maandagochtendploeg

 Volop zonnestralen en paasbrood voor Oostknollendammer maandagochtendploeg

Oostknollendam- Gehuld in rode sweaters en genietend van het maandagochtend voorjaarszonnetje was het wederom goed toeven voor de vaste onderhoudsploeg. De Knolknallers werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. De temperatuur aan de Dorpsstraat 2a in Oostknollendam steeg tot boven de 18 graden en de club zorgde ervoor dat niemand met lege handen naar huis ging. Een welverdiend paasbrood is traditiegetrouw het jaarlijkse bonusgeschenk.

In Oostknollendam weten ze bij de lokale voetbal-, tennis- en jeu de boule-trots met regelmaat de media te halen. Zelfs in deze voorlopig nog voetballoze periode. Daar is de KnolKnal Nieuwsbrief, jaargang 3, met regelmaat de basis voor. Redacteur Bart van der Laan weet steevast de gevoelige snaar te raken en is daarmee sfeerbepalend voor de club.

Een  terugkerend ‘probleem voor de ploeg is het feit dat zij met regelmaat zogenaamde ‘vrijdag-ballen’ op het complex vinden. ‘Vijf stuks nog wel. Een dag na de training. Moeilijk zoeken natuurlijk, in het donker. Vanaf nu wordt het gelukkig steeds een ietsje minder donker’ klinkt het semi-opgewekt vanuit de ploeg.

Paasbrood voor maandag-ploeg.

Een traditie, maar altijd leuk ondanks het kleine gebaar. Bij het verlaten van de kantine lag er voor alle Mop-leden zo’n lekkernij klaar. Hulde voor Jaap Leegwater, de grote leider van de VV Knollendam crew.

De Redactie

Meer voetbalnieuws