TC jeugd van SVA al weer volop bezig met volgend seizoen

 TC jeugd van SVA al weer volop bezig met volgend seizoen
Assendelft- Ondanks de Corona perikelen is de TC jeugd van dorpsclub SVA al weer volop bezig met volgend seizoen. Er zijn nu 40 jeugdtrainers aan het werk bij de Assendelvers.  En dat is ook nu nog het geval desondanks de Corona maatregelen. En al deze trainers zullen weer benaderd worden voor een eventuele functie van volgend seizoen. En al deze trainers hebben hun eigen wensen qua trainingsavonden en tijden. En dat vergt heel veel tijd en overleg weten de vrijwilligers en bestuursleden. Met een prima voorzitter in de naam van Richard Fleer komt SVA het corona seizoen goed door.
Bij SVA is men heel blij dat er veel echte SVA-ers in de trainersstaf hebben plaatsgenomen. Veel trainers hebben een voetbal verleden bij de club. Ze hebben bijvoorbeeld jaren in het eerste gespeeld. Zo zijn er ook veel jeugdtrainers die nu in het eerste elftal spelen. Dit tekent het verenigingsgevoel en daarom stellen we onderstaande trainers voor.
Trainers JO19 selectie.
Net als vorig seizoen zullen Nick de Waart en David Room ook komend seizoen weer deze  grote groep gaan trainen. Begin dit seizoen waren beide heren al heel goed bezig en waren er grote verwachtingen. Maar zoals bekend werd de competitie stil gelegd en moest er aangepaste trainingen verzorgd worden. Wedstrijden werden er helaas niet meer gespeeld. Laten we met zijn allen hopen dat we het volgend seizoen wel kunnen uitspelen. Nick is nu al een paar jaar trainer bij SVA en begint al een vast kracht te worden. David is de rots in de branding met al zijn ervaring.
Trainers JO15 selectie.
Wat geldt voor de JO19 geldt ook voor de JO15.  Cas Nootebos en Nick van de Staak (hoofdfoto bij dit artikel, beide vaste spelers in de heren selectie) zijn ondertussen ook al vast waardes aan het worden binnen SVA. Ook  zij trainen nu dit seizoen deze groep en dat doen ze met grote enthousiasme en tevredenheid.
Natuurlijk bestaat de JO17 en JO19 niet alleen uit selectie elftallen. Ook voor de overige elftallen zal er binnen de club gekeken gaan worden naar de juiste trainers. En ook hier gaat de TC zijn best voor doen. Bij SVA, de grootste vereniging van de Zaanstreek dus volop voetbalnieuws en wekelijks voetbalactiviteiten voor de jeugd. En ook naast het veld, achter de schermen wordt er hard gewerkt.
SVA JO19 trainer: Nick de Waart
SVA JO19 trainer: David Room

De Redactie

Meer voetbalnieuws