KFC `Onderbouw Cup` zaterdag 6 maart van start

 KFC `Onderbouw Cup` zaterdag 6 maart van start

Koog aan de Zaan- Ondanks de recente versoepelingen van de Corona maatregelen mogen er nog altijd geen competitiewedstrijden spelen, maar daar heeft KFC wat op bedacht voor de spelers en speelsters van de onderbouw. Voetballers tot en met 26 jaar mogen voetballen. En bij KFC in Koog aan de Zaan gaat daarom de Onderbouw Cup van start.

De hele maand maart zal elke zaterdag in het teken staan van de “KFC onderbouw cup” Dit is een interne competitie waarin een KFC teams tegen een ander KFC team speelt. Hierbij zullen de trainers de standen en ranglijsten gaan bijhouden. Zo brengen ze in Koog aan de Zaan toch het competitie element alvast een klein beetje terug voor wanneer er weer echt kan worden begonnen. Alle teams gaan hieraan meedoen; selectie, niet-selectie, jongens en meiden. Zo spelen de spelers/speelsters ook weer eens tegen andere kinderen en kunnen er nieuwe voetbalvriendschappen gesloten worden! Uiteraard wordt dit alles veilig en volgens KNVB richtlijnen georganiseerd. De eerste speelronde is op zaterdag 6 maart.

De Redactie

Meer voetbalnieuws