Dayne Spaander (JO10-1) mag zichzelf laten zien bij de teamtrainingen van Ajax

 Dayne Spaander (JO10-1) mag zichzelf laten zien bij de teamtrainingen van Ajax
Koog aan de Zaan- Voetbalclub KFC  is erg trots dat Dayne de mogelijkheid wordt geboden zich in de kijker te spelen bij Ajax. De jonge voetballer mag een aantal weken op proef meetrainen. Het is goed om te zien dat talent van de Groote Koogse in Koog aan de Zaan is opgevallen. In het verleden gingen er meer spelers via Koog aan de Zaan richting een BVO: Zaanse namen als Wouter Kos, Michiel Hemmen, Bas Ent, Misha Salden, Bradley Kuwas en vele anderen.
En wellicht lukt het Dayne Spaander in de toekomst ook want de postbode wist het huis van Dayne nog steeds te vinden. Vorig jaar lag er ook een brief van Ajax op de mat. Helaas voor Dayne waren de activiteiten door COVID vroegtijdig gestaakt.  Na Eray Akkaya en Aiden van Egmond kan Dayne Spaander de derde speler worden uit de JO10-1 die de stap naar een BVO maakt. Het opvallen van bovenstaande spelers onderstreept de prima jeugdopleiding van KFC1910. Het is een prima podium is voor talentvolle spelers. Op het Super -F Tijsterman toernooi speelde Dayne met zijn team al eens tegen Ajax.

De Redactie

Meer voetbalnieuws