Lycurgus atleten sterk op AA Drink NK Indoor voor senioren

 Lycurgus atleten sterk op AA Drink NK Indoor voor senioren

Zaanstad- Dit weekeinde werden de AA Drink NK Indoor Senioren 2021 gehouden. Op de deelnemerslijst een negental Lycurgus atleten. Menno Vloon maakte de verwachtingen geheel waar en Pauline Hondema miste op 1cm goud, maar behaalde wel de EK limiet U23! Vloon was vorige week nog te gast in het sportprogramma Sport in Zaanstad en vertelde daarin onder andere over zijn ambities.

Polstokhoogspringer Menno Vloon speelde zaterdag een oppermachtige rol. Niemand kwam zelfs maar enigszins in zijn buurt. Met 5,72 cm werd hij Nederlands indoor kampioen polshoogspringen 2021! Na die prestatie probeerde Menno nog om zijn Nederlandse record te verbreken, maar dat zat er niet in deze dag. De eerstvolgende klus is het EK indoor!
Voor Pauline Hondema viel er ook goed resultaat te noteren. Zij verbrak wederom haar PR en greep net naast het goud dat ging naar Anouk Vetter. Met een versprong van maar liefst 6,41 cm scoorde Pauline een prachtige tweede plaats. Dave Brandhoff behaalde een mooie vierde plek bij het hoogspringen met 2.04m. Thomas Ticheloven had veel moeite bij het hink-stap-sprong om een geldige sprong te realiseren. Met 13.71m werd Thomas uiteindelijk 7e in het eindklassement.

De Redactie

Meer voetbalnieuws