Nieuw sportprogramma RTV Zaanstreek in samenwerking met SportInZaanstad/VoetbalInZaanstad

 Nieuw sportprogramma RTV Zaanstreek in samenwerking met SportInZaanstad/VoetbalInZaanstad

Zaanstreek- Natuurlijk in deze barre tijden is SPORT IN ZAANSTAD een uiterst dun gezaaid product. Desalniettemin gaat SPORT IN ZAANSTAD in nauwe samenwerking met de sportieve website VoetbalInZaanstad.nl en RTV Zaanstreek van start met een TV programma waarin de sport de boventoon voert. Een gewaagde onderneming? Daar denken de makers van het programma heel anders over.

Per deze week willen de partners een twee-wekelijks sportprogramma brengen waarin eigenlijk alle sporten aan bod kunnen komen. Het zal de lezer echter niet verbazen als voetbal – nog altijd de meest beoefende sport in onze streek – toch de boventoon zal voeren.

De eerste uitzending staat gepland voor VRIJDAG 15 JANUARI. Presentator Kees Klinkenberg zal vanaf 21.00 uur samen met Raymond Dorjee en Ralph Kerssens een aantal gasten in de studio ontvangen. Vanzelfsprekend geheel conform de geldende COVID-19 richtlijnen.

Zo is Levinho Wijdenbosch (trainer Rood Wit Zaanstad) als voetballer de eerste man aan het woord. Ooit speelde hij voor het ter ziele gegane FC Haarlem.

Met het oog op de start van de Korfballeague competitie – waarin KZ/Thermo4U en GG/IJskoud de Beste acteren, zullen ook de KZ trainers Tim Bakker en Dennis Doves samen met Groen Geel captain Lisanne de Bruijn aan tafel plaats nemen. Zij zijn in de Zaanstreek de eerste topsporters die, na de betaalde voet-, basket- en volleyballers, hun favoriete sport weer mogen uitoefenen.Met dergelijke gasten kan het niet anders of het moet een aantrekkelijk programma worden.

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op de sites www.sportinzaanstad.nl, www.voetbalinzaanstad.nl en www.rtvzaanstreek.nl te volgen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.