Patrick Huisman nieuwe trainer van FC Zaandam

 Patrick Huisman nieuwe trainer van FC Zaandam

Zaandam- Het bestuur van FC Zaandam is blij te kunnen melden een zeer geschikte opvolger voor Iwan Axwijk te hebben gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen, 2021 –/2022, zal Patrick Huisman de nieuwe hoofdtrainer zijn. Huisman voetbalde zelf bij Hellas Sport en belandde via die club bij de jeugd van AZ en FC Volendam.

Met de komst van Huisman hebben we een enthousiaste, betrokken trainer in huis gehaald die is opgegroeid bij de voorgangers van FC Zaandam, aldus Jeroen Olthof op de website. Patrick is 4 jaar bij sv Westfriezen en 6 jaar bij Sporting Krommenie als trainer actief geweest en komt nu terug in de Zaanstreek. Samen met Patrick wil de club verder bouwen aan de toekomst van FC Zaandam waar naast recreatief voetbal, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid, de ontwikkeling van de jeugdafdeling en de resultaten van de selectie veel aandacht krijgen.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.