Contractverlenging Levinho Wijdenbosch en Selcuk Akpinar bij RWZ

 Contractverlenging Levinho Wijdenbosch en Selcuk Akpinar bij RWZ

Zaandam- Op Sportpark Poelenburg in de Vijfhoek in Zaandam zijn bestuur en trainers van het 1e en 2e team van RWZ (sv Rood Wit Zaanstad) contractverlenging overeen gekomen. Hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en diens multifunctionele assistent trainer Selcuk Akpinar tekenden bij. De mede koploper van de zondag 4e klasse B- RWZ en RCZ gaan beide aan kop- hoopt het succes en de goede prestaties nog verder te kunnen doortrekken. Samen met het bestuur zijn beide partijen momenteel in afwachting van wat er gaat gebeuren met betrekking tot het al dan niet herstarten van de voetbalcompetitie.

De 38 jarige hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch uit Zaandam is in zijn nopjes: “Ik heb het naar mijn zin bij de club. Zelf voetbal ik hier toevallig ook nog, vorig seizoen zaten we bij sc Hercules Zaandam zaterdag 1 maar we zijn met een groot deel van het team overgestapt naar RWZ, we worden hier serieus genomen. Ik ben hier dus vaak te vinden, door de weeks en in het weekend. Op maandag avond trainen we het vrouwen 35+voetbalteam en op dinsdag en donderdag train ik met de selectie. Op zaterdag speel ik als spits met de zaterdag 1 mee in de 4e klasse zaterdag“, aldus de enthousiaste voetbaltrainer.

Wijdenbosch begon met voetballen bij ZFC, later Hellas Sport. Daar zat hij in een prima lichting met jongens als Mounir Raji, Stefano Seedorf, Kelvin de Lang, Jordi en Nicki Wildschut. Vervolgens verkaste hij naar BVO club HFC Haarlem en hoopte hij te slagen. Dit mislukte jammerlijk en koos voor zijn maatschappelijke carrière. Daarna speelde hij voor diverse topamateur clubs als Blauw Wit Amsterdam, ARC, Alphense Boys en sv Breukelen. Daarna speelde hij nog met neven die uit Heerhugowaard kwamen voor Kolping Boys en SVW`27 en keerde hij via een jaar zvv Zilvermeeuwen alsnog terug in de Zaanstreek.

Foto: onderschrift: vlnr: Metin Aksoy, Selcuk Akpinar, Levinho Wijdenbosch, Sinan Erdogan.

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.