Licht in de duisternis? bij vv Knollendam moeten de lichtmasten binnenkort weer werken

 Licht in de duisternis? bij vv Knollendam moeten de lichtmasten binnenkort weer werken

Oostknollendam- Veel voetbalnieuws is er momenteel niet, ook niet bij de vv Knollendam. Wel altijd klusjes. Ondanks dat de lichtmasten niet zo veel branden moest er toch klein onderhoud worden uitgevoerd aan de lichtinstallatie.

Knollendam-site in nieuw jasje

Joerie van der Meer is er mee bezig. ”Het gaat op zich prima met de nieuwe website”, laat hij desgevraagd weten. ”Het is niet veel werk maar ik heb nog niet veel tijd gehad. Dus het kan even duren, maar zodra ik de tijd vind zal ik hem afmaken en het bestuur voorleggen”.

Foto’s met een verhaal: Aad voor niets de mast in.  Een lamp op Klein Wimbledon was kapot. Een vaste klus voor Aad Stam. De nieuw ingedraaide lamp bleek echter ook stuk. Hij moet dus later nog een keer omhoog (en omlaag). Gerard Houthuijzen maakte de foto.

Tegels boule-terras eruit en erin. Perfectionisten zijn het, Aad en Jan Stam. Ze waren niet zo tevreden. ‘Ongelijk, rommelig’. Maandag gingen ze weer aan de slag. Strak vloertje nu!

Potje voetbal later en later en… Het schiet niet echt op met het beteugelen van Covid 19. Wellicht duurt zelfs de huidige lockdown enige weken langer. Volgende week dinsdag horen we iets meer.

Foto: Gerard Houthuijzen

De Redactie

Meer voetbalnieuws