vvv Westzaan trainer Arjen Zwaan verlengt en wil uitgesproken ambitie waarmaken

 vvv Westzaan trainer Arjen Zwaan verlengt en wil uitgesproken ambitie waarmaken

Westzaan- Het bestuur van zondag vierdeklasser vvv Westzaan is bijzonder verheugd dat Arjen Zwaan deze week zijn contract met vvv Westzaan verlengd heeft tot en met het seizoen 2021/2022.

Zwaan begon zijn eerste jaar als senioren coach in 2019 met een relatief jonge vvv Westzaan-selectie en wist in een door Corona afgebroken competitie beslag te leggen op een verdienstelijke 3e plek en een periodetitel. Ook het lopende seizoen zijn de resultaten tot dusver meer dan voldoende. Ondanks het beperkte aantal wedstrijden konden ze in Westzaan met elkaar in november vaststellen dat er een jaar lang geen enkele wedstrijd op eigen terrein verloren is. Los van de sportieve resultaten ziet het bestuur van de plaatselijke vvv in Arjen Zwaan een coach die op voortreffelijke wijze de sfeer en motivatie van zijn spelers en staf op een hoog niveau tilt en houdt.

Nu het 100-jarig jubileumjaar (13 juni 2021) met een jaar opgeschoven wordt en de hoop dat er na de zomerstop van 2021 wel weer een complete competitie gespeeld zal worden heeft Zwaan aangegeven dat hij graag zijn klus wil afmaken om die 3e klasse in dat seizoen te realiseren. Daar heeft ook het vvv Westzaan bestuur het volste vertrouwen in en ze wensen Arjen en zijn gehele team daar veel succes bij.

Foto onderschrift: Arjen Zwaan (l) en Joery Hauzendorfer (Bestuurder Technische Zaken)

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.