Sport en spelactiviteiten mogelijk gemaakt via Meedoen Zaanstad

 Sport en spelactiviteiten mogelijk gemaakt via Meedoen Zaanstad
Zaanstad- Op verschillende plekken in Zaanstad hebben kinderen tijdens de kerstvakantie gedanst,  gesport, muziek gemaakt, gekookt en nog veel meer. Alle activiteiten van deze Zaanse Winter Experience in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad vonden buiten plaats vanwege de coronamaatregelen. Tal van organisatie en sportclubs deden mee en sloten zich bij dit initiatief aan. Het hele jaar door plezier beleven aan dit soort activiteiten is mogelijk. Maar heb je een laag inkomen? Vraag dan de regeling Meedoen Zaanstad aan via de site van de Gemeente Zaanstad via https://bit.ly/3m5E595.

 

De Redactie

Meer voetbalnieuws

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.