Petar Stošković kan reizen tussen Dordrecht en Oostzaan minder opbrengen

 Petar Stošković kan reizen tussen Dordrecht en Oostzaan minder opbrengen

Oostzaan- Derdedivisionst OFC ziet na het seizoen doelman Petar Stošković uit Oostzaan vertrekken. De geboren Dordtenaar, die afgelopen zomer bij de Oostzaanse Football Club neerstreek, kiest vanwege praktische redenen voor een avontuur bij SteDoCo in het Zuidhollandse plaatsje Hoornaar.

De keeper zegde zijn profcarrière na het avontuur bij FC Dordrecht definitief vaarwel en gaat nu voor de top van het Nederlandse amateurvoetbal. OFC draait in de subtop van de derde divisie en zet in op promotie. Stošković hoopt snel weer aan de slag te kunnen om die missie promotie te kunnen waarmaken. Dat zou een mooie afsluiting, zeker als ook SteDoCo weet te promoveren. Dan kan het zijn dat beide ploegen elkaar volgend seizoen in de competitie tegenkomen.

Petar Stošković speelde in de jeugd van vv Woudrichem, waar hij als A-junior al bij de selectie van het eerste elftal zat. In 2011 vertrok hij naar FC Den Bosch waar hij voor Jong FC Den Bosch speelde, en bij het eerste elftal alleen op de bank zat. In 2014 vertrok hij naar vv UNA waarmee hij in 2016 naar de Tweede divisie promoveerde, en een seizoen later weer naar de Derde divisie degradeerde. In 2018 vertrok Stošković naar FC Dordrecht waar hij in het betaald voetbal debuteerde op 25 september 2018. Dit was in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Almere City FC in het toernooi om de KNVB Beker In 2020 ging hij naar OFC in Oostzaan. Na het seizoen 2020/2021 zal de doelman zich melden bij SteDoCo.

 

 

De Redactie

Meer voetbalnieuws