De wensput van cvv Blauw Wit is gerealiseerd

 De wensput van cvv Blauw Wit is gerealiseerd

Westknollendam- ALs club moet je altijd wensen hebben. Maar ook als vast lid van een club moet je weten waar je terecht kunt met je tips, ideeën en suggesties. Zaterdagclub cvv Blauw-Wit W gaf een idee handen en voeten en opperde wat leuks. Nu maar hopen dat de kantines straks weer open kunnen.

Het nieuwe hoofdbestuur van de Westknollendammers staat open voor  wensen en ideeën en wil dit via de social media kenbaar maken. Maandagmiddag is de brandveiligheid aangepakt. Deze zijn inmiddels `2021 en future proof`en met LED noodverlichting. Ook zijn er nieuwe brandblussers bevestigd.
Binnenkort worden ook nog eens alle 86 spotjes in de kantine vervangen door LED verlichting, op verzoek van en met medewerking van Gerrit Wakker. Vanaf nu kan er via de wensput een idee geopperd worden.

De Redactie

Meer voetbalnieuws